top of page
Oppdrett av Irsk setter
 
  • Facebook

SERVICES

OM OSS

Om kennelen.

Altegeinos kennel er en kennel som ble registrert og driftet av Per Killingberg. Han registrerte kennelen i 1960 og oppdrettet gode Engelske settere og Pointere. Jeg overtok kennelen etter Per og har hatt den i mitt eie siden 2014.

 Jeg bor  Lundamo i Trøndelag, som ligger mellom Melhus og Støren. Her har vi det som plommen i egget på et småbruk på 380 da. Det er godt tilrettelagt for hundehold med to hundegårder i tilknytting til fjøsen, samt at 25 mål er inn-gjerdet rundt gården. Skog og fjell er i umiddelbar nærhet med flotte områder for jakt.

 

Om meg.

Født i 1966, vokste opp med Pointere som min far Jon jaktet mye med. Fikk være med på jakt etterhvert, og har aldri siden mistet denne interessen som har blitt en livsstil for meg.

Har hatt en Pointer og flere Engelske settere før det ble Irsk setter i 1993. Har senere holdt meg til den rasen fordi den er en topp jakt og familiehund . Vi er ofte på ski og snørekjører  vinterstid , mens på sommeren benyttes kløv på turene i skog og fjell. Høsten og vinteren er en tid der jeg jakter mye og deltar en del på jaktprøver for fuglehunder både som deltaker og dommer.

Utdannet jaktprøve dommer for stående fuglehunder i 2004 og aversjons instruktør mot jaging av sau i 2000.

Mine hunder

Klikk på den enkelte hund for mer informasjon.

VÅRE HUNDER
TJENESTER/KENNELPASS

Tjenester og kennelpass

442_edited.jpg

Skal du ut og reise og trenger hjelp med hundepass?

 

Jeg driver ikke noen vanlig kennel, men har mulighet til å ta imot noen få hunder for pass og overnatting i perioder av året. Hundene blir under oppholdet godt aktivisert og blir sluppet løs på  friområder. Individuell trening og dressur kan tilpasses den enkelte hund etter avtale. Legger stor vekt på at hundene får det mest mulig som hjemme hos sine eiere.

I deler av året tar jeg imot hunder for jakt trening i fjellet.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

KONTAKT 

Frode Døsvik

Småaunvegen 35

7232 Lundamo

Tel: +47 400 43 320

frodedos@gmail.comTakk for meldingen!

KONTAKT
bottom of page